Doughboy -ruokablogiValkosuklaiset lumihiutaleet

Jouluaatto alkaa l?hesty?, ja sen my?t? leivontaurakkani on liki p??t?ksess??n. Tein p?iv?ll? kaksi amerikkalaista Carrot Cakea (kuva yll?) ja saksalaisen Schwarzw?lder Kirschtorten. Niist? voisi kirjoitella sanan tai pari kinkkua sulatellessa. T?h?n v?liin pieni koristeluniksi, johon t?rm?sin eilen Slashfoodissa.

Valkosuklaiset lumihiutaleet

100 g valkoista suklaata

Pilko suklaalevy, ja laita palaset pakastuspussiin. Sulje pussi, ja l?mmit? sit? kuumassa vedess? kunnes suklaa on sulanut. Leikkaa pussin nurkasta pieni pala pois, ja pursottele kuvan mukaisesti pieni? t?hti? leivinpaperin p??lle. Vie ulos tai laita j??kaappiin kovettumaan hetkeksi. Painele vaikkapa kakun kuorrutuksen p??lle koristeiksi.

Doughboy painelee nyt lahjoja pakkaamaan!


3 Responses to “Valkosuklaiset lumihiutaleet”  

  1. Anna

    Hyv?? joulua! Meill? tuli laatikot valmiiksi ja muutenkin alkaa siivoaminen ja ruoanlaitto uuvuttaa. Mr. Elk jammailee bachatan tahtiin.

  2. Antti

    Hyv?? joulua ZZ & Elkille kans! Oon just l?hd?ss? Tapiolaan, ja ulkona on mun slikseille just sopiva +0.1. Ei sent??n sadetta viel?…

  1. Amerikkalainen Carrot Cake eli porkkanakakku sitruunatuorejuustolla at Doughboy


Leave a ReplyPostings by Month