Doughboy -ruokablogiKinkkurosvoista sun muista

Bro got caught with the turkey ;)Joulu alkaa olla onnellisesti takana, ja tapaninp?iv?n aterian j?lkeen jouluruokien sulattelu voi alkaa. Herkuilla on tapana aloittaa parempiin suihin katoaminen jo hyviss? ajoin ennen juhlap?yt??n p??tymist??n. T?n? vuonna yksi rosvo j?i verekselt??n kiinni kalkkunan kimpusta ;) Omasta mielest?ni sek? kinkku ett? kalkkuna ovat ehdottomasti parhaimman makuisia, kun niit? k?yd??n viel? l?mp?isin? salaa kaivelemassa. T?m? kiist?m?t?n fakta tuntuu unohtuneen useimpien reseptien tarjoulusuosituksesta… Oma taiteenlajinsa onkin sitten hoitaa napostelu niin, ett? ?iti ei j?lki? huomaa :)

Joulu sujui muutenkin perinteisin menoin, ja p?yd?st? l?ytyi minulle olennaisin eli iso kulho kermavaahtoon sekoitettua rosollia. T?m? helakan vaaleanpunainen sillisalaatti on tarjottu kaikkien 29 nauttimani jouluaterian ajan samasta vihre?st? lasikulhosta, eik? joulu ilman sit? voisi olla t?ydellinen. Minulle rosolli on enemm?n instituutio kuin resepti: ?mp?rillinen keitettyj? punajuuria, sipuleita, omenoita, keitettyj? porkkanoita, suolakurkkua ja sillifileit? pilkotaan pieneksi, sekoitetaan ja j??hdytet??n. Kulholliseen rosollia sekoitetaan l?ys?ksi vispattua kermaa juuri ennen tarjoilua.

My X-mas caces: Schwartzw?lder Kirschtorte, Nigella's Clementine Cake and a Carrot Cake with Lemon-Philadelphia frostingLahjat olivat taas mieluisia: kohokohtina pikkuveljelt? Lonely Planetin “Australia” ja siskolta s?p?-Rachelin kaupunkiopas-keittokirja “$40 A Day: Best Eats in Town” sek? Phillyst? hankittu pussillinen melkein-amish -rubbadubia eli lihan pintaan hierottavaa mausteseosta.

My?s jouluksi leipomani kakut tekiv?t hyvin kauppansa, ja maistuivat leipurillekin. Sek? porkkana- ett? kirsikkakakku on jo valmiiksi kuvattu, ja blogipostaukset odottavat vain otollista kirjoitushetke?. Pian sopivaa aikaa on runsaasti k?sill?, joten per?st? kuuluu!


No Responses to “Kinkkurosvoista sun muista”  

  1. No Comments

Leave a ReplyPostings by Month